Behandelingen

Reiki massage Den Haag Penseel massage massage kruidenstempelmassage Chakra behandeling

In mijn praktijk kun je onder meer terecht voor:

 • Reiki behandeling 35 minuten
  Reiki betekent Universele Levensenergie, die tijdens de behandeling door het lichaam stroomt. Door middel van handoplegging op delen van het lichaam stroomt de energie naar punten die uit balans zijn. Reiki vult het tekort aan en werkt helend.
  Wat kun je ervaren na een Reiki behandeling?
  Het geeft rust in je hoofd, waardoor je beter ontspant.
  Eventuele klachten zoals hoofdpijn en een gespannen gevoel in je lichaam kunnen daardoor verminderen.
  Kosten 30 euro
 • Chakra behandeling (aanvulling bij de Reiki behandeling)
  Hierbij worden de chakra’s in balans gebracht, waardoor rust ontstaat en men meer rationeel een gedachte die je bezighoudt kan benaderen en loslaten.

  Dit kan als aanvulling worden gegeven bij de Reiki behandeling (zie info boven)
  Kosten 10 euro

 • Shiatsu drukpuntmassage voor hoofd, rug en armen.  30 minuten
  Deze massage wordt gegeven over de kleding heen. Door effleurages en drukpunt massage is het een zeer ontspannen massage, die stijfheid vermindert en hoofdpijnklachten kan verminderen,
  Kosten 30 euro
 • Lomi Lomi stoelmassage 30 minuten
  Lomi Lomi massage is een unieke helende massage, afkomstig van de mooie eilanden van Hawaii. De massage wordt gegeven op een stoel, over de kleding heen. Het wordt gegeven door middel van rustige effleurages, petrisages en drukpuntmassage, waardoor het een totale ontspanning en energie geeft. Het kan hoofdpijn en gespannen spieren verlichten. Zeer geschikt voor mensen met een zittend beroep, en die veel met de computer bezig zijn.
  Deze massage kan ook op locatie worden gegeven.
  Kosten 30 euro
  Voor bedrijven gelden andere prijzen.
 • Shiatsu Voet- onderbeenmassage 30 minuten
  Door middel van rustige effleurages, petrisages en drukpuntmassage geeft het ontspanning aan voet en onderbeen, waardoor de bloedcirculatie beter stroomt, en het zware gevoel wat men soms in de onderbenen en voeten ervaart, verdwijnt.
  Kosten 30 euro
 • Handmassage  20 minuten
  Een fijne massage voor de handen. De handen gebruik je de hele dag. Door deze massage waar ook met drukpuntmassage wordt gewerkt, krijgen de handen een goede doorbloeding, waardoor stijfheid in handen en polsen verminderen. De massage wordt afgesloten met een penseelmassage ter ontspanning.  Zeer geschikt voor personen die veel met toetsenbord werken.
  Deze massage kan ook op locatie worden gegeven.
  Kosten 20 euro.
  Voor bedrijven gelden andere prijzen.

Informatie of afspraak via het contactformulier